Give Away // Estée Lauder Package via Scents Of Beauty (Closed)

 photo DSC02040_zpsdc600840.jpg
This give away is only open to my Belgian and Dutch readers, so I'm going to write this post in Dutch. Don't worry, there will be lots of international give aways in the future!

Een tijdje terug werd ik door het team achter Scents Of Beauty gecontacteerd, met een stukje uitleg over hun bedrijf en met de vraag als ik graag een welkomspakketje zou willen ontvangen. Ja, hoor! Ik moet toegeven dat ik nog niet bekend was met Scents of Beauty, maar het is altijd leuk om nieuwe webshops en bedrijfjes te leren kennen, zéker als het één van eigen bodem is.

Scents Of Beauty is een webshop waar je parfums (homepage) en verzorgingsproducten van de grootste merken kunt aanschaffen: Armani, Burberry, Gucci, Kenzo, La Mer... They have it all én aan de voordeligste prijzen! Ook zijn ze een erkend verdeler van alle aangeboden merken, dus je kunt met een gerust hart je favoriete producten naar huis klikken. 

Als kennismaking met de lezers van Shark Attack, geef ik samen met het lieve team van Scents Of Beauty een sample package van Estée Lauder weg! Je krijgt een leuk Estée Lauder make up tasje en staaltjes van hun best sellers zoals:

- Advanced Night Repair;
- Advanced Night Repair Eye; 
- Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme; 
- Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara;
- Pure Color Long Lasting Lipstick 'Melon SHIMMER'.

Zin om je kans te wagen? Het enige wat je moet doen is:

- de Facebook-pagina's van Scents Of Beauty en Shark Attack leuk vinden;
- en een comment met je emailadres achterlaten. 

Vergeet zeker ook niet de website van Scents Of Beauty te bekijken.

De give away is open tot 12 juni.
Héél veel succes!

x Krizia

0 comments:

Post a Comment